EXTAZ PLUS ЕООД е производител на газирани напитки със седалище на фирмата в гр. Момчилград - град със стратегическо значение и културно многообразие.

Компанията е основана през 1991г. с основна дейност производство и търговия с газирани напитки. Вече повече от 20 години компанията предлага на своите клиенти широка гама от напитки с отлично качество.


Нашата основна цел е да произвеждаме качествени напитки и да ги доставяме навреме до нашите партньори, като същевременно постоянно повишаваме качеството на нашите продукти.


Екстаз плюс е член на Асоцияцията на производителите на безалкохони напитки в България. Компанията е изпълнила проекти по програма PHARE, по оперативна програма "Развитие на конкурентноспособността на Българската икономика 2007 - 2013".

Въведени са стандарти: ISO 14001:2004 - Система за управление на околната среда и ISO 22000:2005 - Система за управление на качеството и сигурността на храните.

Въведена е и системата HACCP за контрол на качеството при производство на храни.


Независима експертна оценка издава на фирмата и сертификата: TUV Nord Cert.


Контрол на качеството и система за управление контролира на всяка стъпка работния процес и осигурява качеството на крайния продукт.


Нашата гордост е регистрацията на търговсакта марка MODO, от английски "DOping of MOmchilgrad city". След поредица от анализи и органолептични тестове започнахме производството на висококачествени напитки под марката MODO club drink. Комбинацията от високо качество и богата гама прави тези напитки предпочитан избор за мнозина.

Нашата компания има развита собствена логистична база от Камиони, бусове и коли, посредством които доставяме бързо и в срок до нашите клиенти.